Your water. Our business.
Ring 48 70 85 88
COM | SE
Læs meget mere på www.aquarden.com
 

Nyheder fra Aquarden

Her kan du læse de seneste nyheder fra Aquarden. Nyhederne linker til vores engelske hjemmeside. Klik her for at læse alle vores nyheder:

www.aquarden.com/news

 


 

 

Dårlig nyhed for farlige stoffer i spildevand fra lossepladser! God nyhed for miljøet!

Maj 2017

Aquarden har testet SCWO som rensemetode til at forbedre nedbrydelsen af organiske stoffer i perkolat. Dette indledende MUDP-projekt bragte os meget tættere målet, så følg med når vi kaster os over næste fase, hvor vi kigger nærmere på forbehandlingsprocessen.
Læs om projektet og download rapporten

 

Er du klar til at udfase krom 6?

Marts 2017

Til september 2017 introducerer EU begrænsninger i anvendelsen af ​​krom 6, der f.eks bruges til overfladebehandling. Årsagen er, at kemiske forbindelser med krom 6 er farlige og miljøskadelige. Download vores hvidbog og læs mere om de nye regler, bestemmelser og muligheder.
Download vores gratis white paper

 

Vandudfordringer i den farmaceutiske industri

Februar 2017

Aquarden har deltaget i et projekt med det formål at udforske nye måder at løse vand- og spildevandsudfordringer i den farmaceutiske produktion på. Projektet sluttede for nyligt og gruppen formulerede anbefalinger til at øge vandeffektivitet, optimere spildevandsrensningen samt spare ressourcer i produktionen af ​​lægemidler.
Læs mere om projektet

 

Lad os tage hånd om din miljøtilladelse!

Januar 2017

At forberede ansøgninger til nye miljøgodkendelser er ofte tidskrævende og kompliceret. Men nu kan du få hjælp til ansøgningen! Aquarden tilbyder assistance og rådgivning i forbindelse med miljøgodkendelser. Faktisk kan vi håndtere hele processen for dig.
Læs mere om hvad vi tilbyder

Share this page on
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+