Your water. Our business.
Ring 48 70 85 88
COM | SE
Læs meget mere på www.aquarden.com
 

Teknologier til behandling af problematisk spildevand

Vi er eksperter i bæredygtige totalløsninger til behandling af problematisk spildevand, og vi benytter kun de bedst tilgængelige teknologier på markedet, når vi designer vores løsninger.

Afhængig af dine behov er løsninger baseret på en række forskellige teknologier fra ionbyttersystemer og membran-systemer til vores eget Waterox-system.

SCWO og Waterox®

SCWO og Waterox®

Vores patenterede og prisvindende Waterox-system destruerer fuldstændigt svært nedbrydelige og miljøfremmede stoffer i industrielt spildevand ved hjælp af SCWO-metoden, som står for Supercritical Water Oxidation.

Waterox fjerner organiske stoffer, salte og tungmetaller i én proces og stilles op så tæt på forureningskilden som muligt. Samtidig kan både det rene vand og overskudsenergien fra processen genbruges. Waterox er velegnet til alt lige fra hormonholdigt spildevand til opløsningsmidler og liste A-stoffer inden for farmaceutisk, bioteknisk, kemisk industri mm.

Læs mere om Waterox på www.aquarden.com

Rådgivning og totalløsninger

Rådgivning og totalløsninger

Spildevand er forskelligt fra virksomhed til virksomhed og ikke alle spildstrømme er helt så særligt belastet, at de behøver behandling i vores Waterox-anlæg.

Derfor består vores løsninger af en række af markedets bedst tilgængelige teknologier og systemer, bl.a. koagulering, flokkulering, membranfiltrering (mikrofiltrering, ultrafiltrering, nanofiltrering og omvendt osmose) samt ionbytning. Vores Waterbrane™ er specielt designet til at håndtere spildevand med tungmetaller.

Vi tilbyder også laboratorietest samt længerevarende test i pilotanlæg.

Læs mere om vores teknologier på www.aquarden.com

Share this page on
LinkedIn
Twitter
Facebook
Google+